Skip to content
Welcome / Blog Archive / Nederlands / 2023 – film08 Kleur serie Wessels Insolventierecht

2023 – film08 Kleur serie Wessels Insolventierecht

Achtste en laatste van een reeks korte films over de serie ‘Wessels Insolventierecht’. Ik spreek in deze achtste film wederom met Gert-Jan Boon, nu over het mysterie van de kleurkeuze van de verschillende edities van de serie: wie bepaalde de kleur van de eerste serie?. Kleur biedt overzicht in de boekenkast. Welke kleur kiest de redactie voor de 6e druk? Ook spreken wij over: nemen databases definitief de plaats in van boeken? En ‘vanity publishing’ als symbool voor vriendschap, het belang van iets beet te kunnen pakken ter bekrachtiging van intermenselijke verhoudingen. Deze achtste en laatste film verschijnt op vrijdag 28 april 2023. Rechts onderin beeld kunt u zich abonneren om de volledige reeks te zien.

Meer over Bob Wessels: https://www.linkedin.com/in/bobwessels https://bobwessels.nl/publications
Productie door Jan Wind van laatjekenen.nl: https://www.laatjekennen.nl https://www.linkedin.com/in/janwind-v…
Mail: jan@laatjekennen.nl Bel: 06112294001

Uitgever Wolters – Kluwer. Alle boeken inclusief het laatst verschenen deel X, met part I en II, uit de serie Wessels Insolventierecht zijn verkrijgbaar via bijgaande link: https://shop.wolterskluwer.nl/International-Insolvency-Law-Part-I-sNPININSLA/#pdp-description. Dat is de Wolters Kluwer webshop waar alle delen van de serie Wessels Insolventierecht onder elkaar staan: https://shop.wolterskluwer.nl/search/?q=wessels%20insolventierecht

Ik heb in september 2022 de redactie van de serie overgedragen aan een nieuwe hoofdredactie. Zie https://bobwessels.nl/blog/2022-09-doc1-serie-wessels-insolventierecht-behouden-vaart/. Gert-Jan Boon van de Universiteit Leiden is co-auteur van een van de delen.

De volledige serie films over de serie Wessels Insolventierecht bestaat uit acht films die elk een ander thema behandelen. Een historisch overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in dit juridische vakgebied in de laatste twee decennia. De films zijn via You Tube te zien: 01 – Aanloop naar Wessels Insolventierecht Videolink https://youtu.be/vL25PezW9DA 02 – Aanpak serie Wessels Insolventierecht: Videolink https://youtu.be/XD_UkbPbuLU 03 – Ontwikkelingen van Insolventierecht https://youtu.be/ompwOBp5zrM 04 – Internationaal Insolventierecht https://youtu.be/GfydyxPSPdQ 05 -Bronnen van Wessels Insolventierecht https://youtu.be/2MERJXiAwZM 06 – Aansluiting serie Wessels Insolventierecht op praktijk https://youtu.be/rgoWkDPd1bU 07 – Toekomst Wessels Insolventierecht https://youtu.be/e13WOLWCkH0 08 – Kleur serie Wessels Insolventierecht https://youtu.be/5wS4Hk_lhQU07.
Veel (leerzaam) genoegen!